Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
  • slide6
 

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΌλα όσα χρειάζεται το εργαστήριο σας για να είναι απολύτως εργονομικό και ενημερωμένο σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙΑυξήστε τη ροή και την ποιότητα της εργασίας σας. Η ψηφιακή αποτύπωση και χρωματοληψία αποτελούν πλέον καθημερινή πράξη!

ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ3D εκτύπωση πλέον για τους Ορθοδοντικούς αλλά και τα Ορθοδοντικά Εργαστήρια, με ταχύτητα, ευελιξία και ακρίβεια στη λεπτομέρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Η JPD Αφοι Καλαντίδη στην DENTAL2018

Στα πλαίσια της 20ης Πανελλήνιας Οδοντιατρικής & Οδοντοτεχνικής Έκθεσης σας περιμένουμε στο περίπτερο μας Γ20  με νέα προϊόντα, καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, παρουσιάσεις, προσφορές και πολλές εκπλήξεις!

Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

 H εταιρεία μας JPD Αφοί Καλαντίδη Ο.Ε. διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία από το 1952, διότι κατασκευάζει και εξάγει αξιόπιστα οδοντοτεχνικά μηχανήματα ενώ ταυτόχρονα συμβαδίζει με τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής.
Ως επίσημος αντιπρόσωπος διεθνών εταιρειών του Οδοντοτεχνικού και Οδοντιατρικού χώρου, συμβάλλει με προτάσεις και λύσεις για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων και των οδοντιατρείων.

Διαθέτοντας άρτια τεχνική βάση και έχοντας συμπληρώσει 60 και πλέον χρόνια στην αγορά, ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στον τομέα του service.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ MAX ΤΗΣ ASIGA:

Ο κορυφαίος επιτραπέζιος 3D εκτυπωτής που προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα, σε μικρό μέγεθος.

Με την πατέντα SPS (Smart Positioning System) που διαθέτει, o MAX σας εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια σε κάθε εκτύπωση, ελέγχοντας κάθε layer ξεχωριστά, διασφαλίζοντας έτσι την επαναληψιμότητα. Σε συνδυασμό με το ανοικτού τύπου λογισμικό Composer που διαθέτει, δίνει στον χρήστη την ελευθερία να επιλέγει οποιοδήποτε υλικό της αγοράς επιθυμεί χωρίς περιορισμούς.

-   Αυτόματη τοποθέτηση στηριγμάτων
-   Multi Stacking: δημιουργία ορόφων πολλαπλασιάζοντας την παραγωγικότητα
-   Z Ανάλυση : ρυθμιζόμενη από 1μm
-   Επιλογή πηγής φωτός: 405nm ή 385nm(UV)
-   Wi-Fi συνδεσιμότητα
-   Touch screen οθόνη
-   Εξωτερικές διαστάσεις:  26 x 38 x 37cm
-   Υλικά εκτύπωσης: Ανοιχτό σύστημα-Χρησιμοποιείτε όλες τις ρητίνες τις αγοράς
-   Ενδύκνειται για: εκμαγεία με κινητά ή μη κολοβώματα, χειρουργικούς-ορθοδοντικούς νάρθηκες, νάρθηκες βρυγμού, ατομικά δισκάρια, θήκες-γέφυρες και σκελετούς μερικών οδοντοστοιχιών προς χύτευση, μεταβατικές αποκαταστάσεις, μάσκα ούλων, βάση ολικής οδοντοστοιχίας.

 

 

 
          

 

Newsletter