Είμαστε στην διάθεσή σας

 +30 210 38 31 336

Σας Ενδιαφέρουν

3ο Πρακτικό Σεμινάριο Πιστοποίησης PEEK OPTIMA JUVORA, Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 3ο Πρακτικό Σεμινάριο Πιστοποίησης για το πολυμερές PEEK OPTIMA JUVORA. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο ΤΝΤ των κ.κ. Τσιφουτάκου-Νικολάου-Τσιρακίδη, με εισηγητή τον κ. Καλαντίδη Τάκη με συμμετέχοντες οδοντικούς τεχνολόγους αλλά και κλινικούς.


Παρουσιάστηκαν οι ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων PEEK PERSO από την εταιρεία Ariston Dental και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τεχνική παρουσίαση των ενδείξεων, του χειρισμού και του τρόπου σχεδιασμού των αποκαταστάσεων από PEEK OPTIMA, από τον κ. Καλαντίδη Τάκη.

Οι συμμετέχοντες οδοντικοί τεχνολόγοι και οδοντίατροι εργάστηκαν σε πρόσθια γέφυρα από PEEK OPTIMA στα εκμαγεία που τους δόθηκαν, και έλαβαν πιστοποίηση χρήσης απο την εταιρεία JUVORA.

Το υλικό PEEK OPTIMA της εταιρείας JUVORA, είναι το μόνο καθαρό PEEK της αγοράς με πιστοποίηση βιοσυμβατότητας για μόνιμη οδοντιατρική χρήση, και χρησιμοποιείται για πάνω απο 10 χρόνια και για 4 εκατομμύρια εφαρμογές στον τομέα της ιατρικής. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις, επένθετες οδοντοτστοιχίες, συγκολλούμενες στεφάνες και γέφυρες.

Η εταιρεία μας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού της για το επόμενο σεμινάριο πιστοποίησης!


 

 

 

 
          

 

Newsletter